Што е Drive Angel?

Drive Angel е апликација која навистина делува како ангел во клучните моменти.

Таа е програмиран на таков начин што автоматски открива сообраќајна незгода и ги алармира Центрите за повици со функцијата Е-повик. Помошта е само одалечена на еден клик! Благодарение на функцијата Б-повик, можно е да се јавите во ORYX Assistance со само еден клик и да побарате помош на патот.

Апликацијата содржи сигнали за забрзување, прекумерна бучава или возење премногу долго без паузи и одмор. Со таков совозач, бидете сигурни дека ќе стигнете до вашата дестинација на најдобар можен начин. Ако сакате да ја споделите вашата рута, споделете врска преку пораки со текст, WhatsApp, Viber, Messenger или е-mail.

ПАКЕТ УСЛУГИ

Центар за повици

Нашата бесплатна услуга на телефонскиот број и телефонски центар е достапна деноноќно, 365 дена во годината. Практично секогаш!

Е-call - итен повик

Е-повикот е карактеристика за спасување на живот на апликацијата Drive Angel. Е-повикот овозможува препознавање сообраќајна незгода, автоматски ги алармира Центрите за повици и организира интервенција на сите одговорни за итни случаи.

B-call - повик за пробивање

Овозможува возачот да контактира со Помош на патот со само еден клик во случај на дефект на возилото. Со активирање на функцијата Б-повик, апликацијата автоматски ги алармира центрите за повици ORYX Assistsance и ги испраќа GPS координатите на возилото и релевантните информации за возилото и возачот.

Споделете го вашето возење

Функцијата „Споделете го возењето“ на апликацијата Drive Angel му овозможува на возачот да го сподели своето возење со врска. Возењето може да се сподели преку Фејсбук, Е-пошта, текстуални пораки, WhatsApp, Viber и други апликации.

Сигнали

Апликацијата Drive Angel исто така содржи сигнали за зголемување на безбедноста на возачот и патниците во возилото, како што се брзи сигнали, прекумерни сигнали за бучава и сигнали кога возите подолго од два часа без пауза.

Вие го избирате видот и содржината на услужниот пакет на местото на продажба.

Преглед на интерфејс

ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА

Еден клик за да инсталирате! Изберете платформа и преземете од официјалната онлајн продавница.

ПОДДРШКА НА СИТЕ ПЛАТФОРМИ

Достапно за уреди со Android и iPhone.

ПАТУВАЈТЕ БЕЗГРИЖНО

Конечно патувајте со насмевка на лицето додека Drive Angel ве надгледува вас на секоја милја што возите.

Упатства за преземање

СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС

Возење Ангел ве предупредува кога возите премногу брзо, музиката е премногу гласна или возите премногу долго.

ПРАШАЊА И ИНСТРУКЦИИ

Дали имате какви било прашања или ви треба помош при инсталацијата?

ИСПРАТЕТЕ ПРАШАЊЕ

Испратете ни прашање или разгледајте низ најчесто поставуваните прашања

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

УПАТСТВА ЗА ANDROID

Преземете упатства за инсталација за уреди со Android

УПАТСТВА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ

УПАТСТВА ЗА IOS

Преземете упатства за инсталација за уреди со iOS.

УПАТСТВА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ

Побарајте го вашиот код

Внесете ги вашите детали и побарајте го вашиот код за пристап!

Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле

Каде и како можете да добиете Drive Angel?

Drive Angel е составен дел од производот за помош на патот, кој можете да го договорите со вашата осигурителна компанија, банка, давател на телекомуникациска компанија или компанија за кредитни картички, како составен дел на нивните производи или како самостоен производ, многу брзо и лесно преку мрежна продажба, апликативни решенија или лично во феријалите.