Hero phone img

Çfarë është Drive Angel?

Drive Angel është një aplikacion që vërtet vepron si një engjëll në momente kyçe.

Ai është programuar në mënyrë të tillë që automatikisht dallon një aksident në trafik dhe lajmëron Call Centre përmes cilësimit E-call. Ndihma është vetëm një telefonatë larg! Falë cilësimit B-call, është e mundur të telefononi ORYX Assistance vetëm me një klikim dhe të kërkoni asistencë në rrugë.

Qplikacioni përfshin njoftime për shpejtësinë, zhurmat e forta apo të ngarët për shumë kohë pa bërë pushim dhe pa u çlodhur. Me një bashkë-shofer të tillë të jeni të sigurt që do ta arrini destinacionin në mënyrën më të mirë të mundshme. Nëse dëshironi të ndani rrugën tuaj mund të ndani një lidhje përmes një mesazhi tekst, në WhatsApp, Viber, Messenger ose email.

PAKETA E SHËRBIMIT

Call Centre

Call Centre

Numri ynë falas dhe shërbimi i Call Centre është në dispozicion në çdo orë, 365 ditë të vitit. Praktikisht gjithmonë!

E-call – Thirrja e emergjencës

E-call – Thirrja e emergjencës

E-call është një cilësim i aplikacionit Drive Angel i cili të shpëton jetën. E-call aktivizon dallimin e aksidenteve në trafik, në mënyrë automatike njofton Call Centre dhe organizon ndërhyrjen e të gjithë ekipeve reaguese ndaj emergjencave.

B-call – Thirrje defekti

B-call – Thirrje defekti

E aftëson shoferin të kontaktojë Roadside Assistance vetëm me një klikim në rast se automjeti pëson defekt. Duke aktivizuar cilësimin B-call aplikacioni në mënyrë automatike njofton ORYX Assistance Call Center dhe dërgon kordinatat GPS të automjetit tuaj si dhe informacionin e përshtatshm të automjetit dhe të shoferit.

Ndaje udhëtimin tënd

Ndaje udhëtimin tënd

Cilësimi ”Ndaj udhëtimin tënd” në aplikacionin Drive Angel e aftëson shoferin të ndajë udhëtimin e tij me një lidhje. Udhëtimi mund të ndahet në Facebook, Email, mesazh tekst, WhatsApp, Viber, dhe aplikacione të tjera.

Njoftimet

Njoftimet

Aplikacioni Drive Angel përfshin gjithashtu njoftime për të shtuar sigurinë e shoferit dhe pasagjerëve në automjet, si njoftime shpejtësie, njoftime zhurmash të forta, dhe njoftime kur e ngisni automjetin më shumë se dy orë pa bërë një pushim.

Ju e zgjidhni vetë llojin dhe përmbajtjen e paketës së shërbimit në pikën e shitjes.

Përshkrim i ndërfaqes

Interface phone img
INSTALIM I LEHTË

INSTALIM I LEHTË

Instalim me një klikim! Zgjidhni një platformë dhe shkarkoheni nga dyqani zyrtar online.

MBËSHTETET NË TË GJITHA PLATFORMAT

MBËSHTETET NË TË GJITHA PLATFORMAT

I disponueshëm për pajisjet Android dhe iPhone.

UDHËTONI PA U SHQETËSUAR

UDHËTONI PA U SHQETËSUAR

Më në fund udhëtoni me një buzëqeshje në fytyrë ndërsa Drive Angel ju ruan në çdo kilometër që bëni.

KUJDESET PËR JU

KUJDESET PËR JU

Drive Angel ju paralajmëron kur po ngisni shumë shpejt, kur muzika është me volum shumë të lartë ose po udhëtoni për shumë gjatë.

PYETJE DHE UDHËZIME

Keni ndonjë pyetje apo keni nevojë për ndihmë me instalimin?

Dërgoni një kërkesë

Dërgoni një kërkesë

Na dërgoni një kërkesë ose hidhuni një sy pyetjeve që bëhen më shpesh

Mësoni më tepër
Udhëzime për Android

Udhëzime për Android

Shkarkoni udhëzimet e instalimit për pajisjet Android

Shkarkoni udhëzimet
Udhëzime për iOS

Udhëzime për iOS

Shkarkoni udhëzimet e instalimit për pajisjet iOS.

Shkarkoni udhëzimet

Kërko kodin tënd

Vendosni të dhënat tuaja dhe kërkoni kodin tuaj të hyrjes!

Ju lutemi plotësojeni këtë fushë
Ju lutemi plotësojeni këtë fushë
Ju lutemi plotësojeni këtë fushë
Ju lutemi plotësojeni këtë fushë

Ku dhe si ta merrni aplikacionin Drive Angel?

Drive Angel është pjesë integrale e produktit Roadside Assistance, të cilin mund ta porosisni me kompaninë tuaj të sigurimeve, bankën, kompaninë e telekomit apo me kompaninë e kartës së kreditit si pjesë integrale të produkteve të tyre ose si një produkt më vete, shpejt dhe lehtë përmes shitjeve online, zgjidhjeve të aplikimit apo personalisht në degët tona.